Trasserra Amado Sabadell

TRASSERRA AMADO – SABADELL

Duran i Sors 7B
08201 Sabadell

93 726 24 12

amado@trasserra.com

HORARIS

   De Dimarts a Divendres De 9h a 19h
   Dissabtes De 9h a 15h

El 2002 el grup TRASSERRA va crear TRASSERRA AMADO un centre dedicat plenament al públic femení, donant així un servei complet a tot Sabadell. El temps ha anat passant i nosaltres també hem evolucionat amb ell.
TRASSERRA viu la moda més actual en tall, color, recollits,… tant és així, que ja fa uns anys que ens dediquem a donar formacions a professionals del sector, tallers de moda i ponències per tot l’estat Espanyol. Logronyo, Madrid, Oviedo, Saragossa, Ciudad Real, Múrcia,… són unes de les ciutats on hem descarregat les nostres il·lusions.

El concepte Trasserra, també és parlar de salut, ja que per nosaltres va lligat un loock modern amb una pell sana i un cabell excel·lent. Cada cop tenim més problemes capil·lars, per això ens hem especialitzat en Tricologia i en els nostres salons hi podeu trobar els millors tractaments del mercat.

Actualment estem treballant amb els tractaments de saló de Eugene Perma, on cada producte és tractat amb una primera extracció, a fi d’obtenir  cura que penetri en l’interior del cuir cabellut, alliberant l’acció del seu principi actiu per tractar en profunditat el problema capil·lar i aportar una sensació de benestar.

Pregunta al nostre centre Amado pels tractaments d’estètica amb Irene Muñoz